TM-Autolab AS blir nå en del av LAB Norway AS

TM-Autolab har i over 20 år vært en kjent leverandør for laboratorieutstyr i Norge, og tiden er nå kommet for å gi stafettpinnen videre.

Fra 3. mai 2021 overføres virksomheten i TM-Autolab AS og blir en del av LAB Norway AS.

De praktiske endringene rundt dette blir minimale. Vi vil fortsatt være å finne på samme adresse i Fredrikstad, men vi vil få en større organisasjon, og være bedre rustet for å kunne serve deg som kunde i framtiden.

Jan Eivind Østby og Magnar Østby blir værende, og vil være dine kontaktpersoner akkurat som før, og du kan kontakte oss på samme måte som tidligere praksis.

Serviceoppdrag bestilt vil fra 3. mai utføres av LAB Norway AS istedenfor TM-Autolab AS. Allerede påbegynte oppdrag vil sluttføres av TM-Autolab AS der det er mulig, og vil tas over av LAB Norway AS. Dette betyr i praksis at det vil være et annet firma som stiller endelig faktura, men alt det praktiske vil gå som tidligere.

Vår nye kontaktinformasjon; vi har servicekontor i Fredrikstad og hovedkontor i Oslo (se sidefot):

Servicekontor:  

LAB Norway AS
Seljeveien 5A
1661 Rolvsøy

TM-Autolab AS takker for et langt og godt samarbeid, og ser fram til et fortsatt godt samarbeid som en del av LAB Norway AS.

Om LAB Norway AS

Bedriften ble startet i 2010 og vi forhandler utstyr og instrumenter fra ledende leverandører til kunder innen forskning, diagnostikk og industri.
Vår ambisjon er å alltid ha en personlig og kompetent tilstedeværelse til våre kunder og leverandører. Vi har et stort utvalg av produkter og instrumenter innen laboratorieområdet, og for å gjøre det enklere for våre kunder å finne det de leter etter, har vi delt dem i fem produktområder:

Analyse/Kjemi, Automasjon, Basisutstyr, Biologi /Life Science, Forbruk Vi gleder oss over å kunne øke vårt sortiment innen Analyse/Kjemi med TM-Autolabs agenturer, kunnskap og høye kompetanse.